Loading...

Vstopnice

Festivalska vstopnica: 30 eur

Vstopnice za posamezne dogodke: 7 eur (predprodaja), 9 eur (prodaja)

Isabelle Schad: Odsev (Reflection, 2019) – otvoritev festivala

Jonathan Burrows & Matteo Fargion: Duet, kjer oba sedita (Both Sitting Duet, 2002) in Pisanje na novo (Rewriting, 2019), plesni predstavi

Anna Nowicka: Utripanje (Flicker, 2021), solo plesna predstava

Sheena McGrandles: Zamišljeno (Figured, 2018), predstava

Christos Papadopoulos: ION (2018), plesna predstava

Snježana Premuš: Vsak zdaj je čas, prostor

 

Nakup vstopnic:
www.eventim.si in www.kinosiska.si

 

Blagajna Kina Šiška je odprta od ponedeljka do petka od 15. do 20. ure ali med vikendom uro pred dogodkom.

Blagajna na drugih prizoriščih je odprta uro pred predstavo. Popusti: Dijaki, študentje, upokojenci, registrirane brezposelne osebe, registrirane samozaposlene osebe na področju kulture in medijev z veljavnim dokazilom o statusu ter skupine nad 5 oseb imajo 20 % popust pri nakupu vstopnic v predprodaji (ne na dan dogodka) v Kinu Šiška. Morebitni popusti se ne seštevajo. Otroci do 6. leta imajo vstop prost. Za gibalno in senzorno ovirane osebe je vstopnica brezplačna. Prost vstop pripada tudi enemu (1) spremljevalcu.

Informacije:
info@cofestival.si
www.kinosiska.si
www.nomaddanceacademy.org

 

PCT pogoj

Ob vstopu na prireditveni prostor v času javnih kulturnih prireditev je potrebno upoštevati veljavne javnozdravstvene ukrepe in s tem dokazila o PCT pogoju. Kot dokazilo o izpolnjevanju pogoja PCT se lahko predloži digitalno COVID potrdilo EU v digitalni ali papirnati obliki, opremljeno s kodo QR (mobilna sporočila niso veljavna) ali se predloži drugo potrdilo oziroma dokazilo v skladu s predpisi, ki ga pristojna oseba preveri z vpogledom v to potrdilo oziroma dokazilo. Ob predložitvi katerega od navedenih dokazil je potrebno izkazati tudi veljaven osebni dokument.